Din Indkøbskurv

Quantity Price Total
0,00 kr.
Gå til kassen
Din kurv er tom
  • Raindrops
    Få større indsigt i din krop, sind & sjæl
  • Blue Flower
    Lyt og lær, når det passer dig, med et af vores online kurser.

Om Ny Tids Energi

Gudrun Boost

Om Ny Tids Energi

Jeg fandt vejen ind til den spirituelle verden under mit lange ophold i Kina, min søns sensitivitet krævede at jeg begyndte at forholde mig til livet og dets muligheder på en anden måde.

Jeg fik redskaber som healing og kranio sakral terapi, og jeg så hvilken gave det er at hjælpe andre mennesker med ondt i sjælen. Louise Hay's Helbred Dit Liv og META sundhed kom til, og nu forstod jeg vigtigheden af at finde ind til min egen sandhed. Pæn eller mindre pæn, sandheden var synlig og de fysiske og mentale forandringer det kan skabe at forholde sig til denne, forløse den og skabe en ny version af sig selv kender ingen grænser.

Ubehag og begrænsninger bearbejdes med tankefelt terapi og EFT, og gennem manifestations teknikker opbygges det nye liv. Jeg arbejder med den personlige styrke, at have tillid til vi har en indre styrke til selv at forme vores liv. Når vi bevæger os ud af tankernes Forestilling om livet og ned i hjertet, kan vi mærke denne sandhed og dermed mærke vores indre styrke.

Læs mere her

John Calmar

Om Ny Tids Energi

Jeg er født i 1956. Mine clairvoyante evner er medfødte.

Jeg har siden barndommen følt, set og talt med ånder fra den anden verden. Ånderne har undervist mig og vist mig steder i naturen, hvor jeg har hentet kraft gennem min opvækst. Det har altid været indianske ånder, dyr og naturen, der har vejledt mig i, hvordan jeg kan bruge energierne til at videregive budskabet og kræfterne fra den indianske måde at se livet på.

Som shaman arbejder jeg udelukkende med naturens eget billede og symbolmateriale.

Læs mere her